10 costume de baie pentru sezonul estival 2018


In fiecare an vine sezonul mult asteptat, cand toata lumea isi lasa afacerea pentru mai tarziu, isi ia o vacanta si se indreapta spre sud, mai aproape de aerul de mare si de plaja cu nisip, la Mamaia, Albena sau mai departe.
 Aproape toate hainele sunt stranse, biletele procurate, ramane ultimul detaliu – un nou costum de baie. Atunci cand alegeti modelul optim al costumului de baie, trebuie sa va concentrati asupra caracteristicilor siluetei, varstei si tendintelor de moda ale sezonului.
Costume de baie 2018 va vor permite sa aveti incredere in sine, sa ascundeti imperfectiunile si sa accentuati punctele forte ale siluetei si, in acelasi timp, sa respectati tendintele modei.
 Va voi prezenta 10 de modele, un numar suficient pentru a lua decizia potrivita.

Nr. 1 Crop-Top


Una din principalele tendinte ale sezonului de plaja pentru vara anului 2018 va fi costumul de baie cu crop-top. Acesta poate fi mulat sau usor si cu maneci. Cele mai interesante modele au fost oferite de designerii Luli Fama, Beach Bunny si Lolli Swim.

Nr.2 Costum de baie cu ciucuri

La fel de relevante sunt costumele de baie decorate cu ciucuri din fire. Un trend care s-a impus în ultima vreme, fiind mai șic și mai feminin. Unii designeri au decorat cu ciucuri nu doar costume de baie, ci și accesoriile și bijuteriile.

Nr.3 Costume de baie cu benzi 

Un alt succes fierbinte al sezonului următor sunt costumele de baie, cu o varietate de tot felul de benzi înguste, benzi și șireturi amplasate în diferite părți.
Și acest model a fost prezent timp de mulți ani la rând în tendințele recomandate de case celebre, popularitatea din această vara va ajunge la cote maxime.

Nr.4 Costume de baie întregi

Printre costumele de baie întregi, modele sexy cu clivare adâncă și bucăți mari de material pe șolduri, în stilul anilor 80, sunt foarte relevante.
Descoperirea impresionantă a unor părți ale corpului prin tăieturi provocatoare a fost punctul forte al colecțiilor prezentate de designerii de la Gottex, Mister Triple X, Luli Fama și alții.

Nr.5 Bikini
Prin eforturile designerilor Courtney Allegra, Montce și For Love & Lemons, costumele tip bikini, îndrăznețe și sexy, sunt revigorate glorios pe podiumurile de modă.
Deci, este timpul să mergeți la sala de sport și să vă aduceți silueta în forma maximă.

Nr.6 Costume de baie cu imprimeuri
La înălțime vor fi în această vară și materialele foarte colorate și strălucitoare. Niciun desen nu a scăpat designerilor în acest sezon!
Motive florale, printuri cu animale, elemente misterioase abstracte, elemente marine, toate  sunt prezente în colecțiile Hot As Hell, Bianca Coletti și Gottex.

Nr. 7 Costume de baie cu talie înaltă
Costumele de baie retro sunt oferite de designeri în această vară, într-un stil modern și elegant. Merită apreciate eforturile designerilor Luli Fama, Beach Bunny și Lolli Swim.

Nr. 8 In stil sport
Pentru acelea dintre voi care nu numai că fac plajă, dar se și scufundă în mare, pentru cele care adoră așadat stilul sport, designerii Duskii, Aqua Blu și ACACIA au pregătit modele de sport  nu doar extrem de funcționale, dar care, în același timp, arată extraordinar.

Nr. 9 Costume de baie cu mâneci lungi
Judecând după costumele de baie  din întreaga gamă a lui 2018, modelele cu mâneci lungi rămân la fel de relevante. Cele mai interesante opțiuni au fost demonstrate de Aqua Blu, Duskii și Lybethras prin colecțiile urcate pe podiumuri.

Nr.10 Costume de baie colorate
În ceea ce privește gama de culori, culorile cele mai relevante pentru designeri sunt nuanțele metalice – aur și argint, precum și roz, albastru, bej, negru și turcoaz.




Comentarii